Teksti suurus:
A A A

Kaitseliidu suvepäevad

Kestvus: 16.08.2019 - 18.08.2019
Austatud kolleegid!
 
Taaskord on käes aasta, kus suvel tulevad Kaitseliidu liikmed kokku, et kolm päeva nautida suvepäevi. Sel korral kohtume 16.-18. augustil Jõulumäel (Pärnumaa). Oodatud on kõik kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, noortejuhid ning töötajad ja tegevväelased koos peredega.
 
Registreerimine toimub üle interneti aadressil: registreeri.kaitseliit.ee. Kogu täpsem info tuleb suvepäevade kohta ka KL kodulehele. Sinna pannakse ka võidupühaks täpsem ajakava.
 
Registreerimisel peab igaüks valima oma maleva, mille alusel moodustuvad reaalajas jälgitavad eraldi arvutustabelid igale malevale. Malev kontrollib, et kõik oleksid ikkagi meie maleva liikmed ja et osaleja oleks tasunud osavõtutasu (10€ täiskasvanud inimese kohta kuni 18aastased tasuta) ning liikmemaksu (Kaitseliidu keskjuhatuse 10. oktoobri 2018 otsus). Kui olete vajutanud nupule REGISTREERI tulevad teile ekraanile vajalikud konto ja viitenumbrid, mida saate kasutada osavõtu tasu maksmiseks. Samuti saate veel lisainfot nupukese alt LISAINFO.
Kui keegi soovib maleva poolset transporti, siis andke sellest maleva korrapidajale teada (nimi, reisijate arv ja pealetuleku koht).
 
Registreerimine lõpeb 22. juulil.
 
Registreerimisega ja sisuliste küsimustega võib pöörduda suvepäevad kaitseliit.ee poole.
 
 
Parimatega
 
Kol-ltn Gunnar Havi
Malevapealik